Historikk

Litt historikk

O. P. Sondresen er en tradisjonsrik jernvareforretning med historie helt tilbake til 1924.

Det var min bestefar som etablerte firmaet i 1924. Han startet i leide lokaler i krysset Amt. Alls gate – Slemdalsgate og holdt til der frem til han kjøpte gården i Mælagata 3, i 1930. Vi holder fortsatt til der, riktignok har salgslokalene økt fra opprinnelige 115 m2 til 420 m2. Det er gode parkeringsmuligheter rett utenfor forretningen, uten avgift, noe våre kunder setter pris på.

Min far overtok forretningen på 1960 tallet, da ble vi med i Jernia kjeden, for øvrig Norges første kjede. Selv var jeg tidlig med i forretningen, men det var først midt på 80-tallet at jeg begynte å jobbe fast i forretningen og i år 2000 overtok jeg driften.

Det er mye historie og stolte tradisjoner som skal videreføres. Vårt mål har alltid vært å yte god service og gi kunden kvalifiserte råd slik at de får riktig produkt. Vi holder litt på det gamle, med blant annet skruer i løs vekt og mange artikler du ikke finner i andre forretninger. Det være seg parafinlamper, -glass og veker, møbellåser og beslag, tauverk i metervis og mye annet, men vi følger selvfølgelig også med på de siste trendene.

Vi trives i Skien sentrum, vi kunne ikke hatt det samme rikholdige vareutvalget om vi skulle vært lokalisert på et senter og det er viktig for oss.

Velkommen til en hyggelig handel her på Lie.

Hege Sondresen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.